Blog Archive

Αδρεναλίνοπρέζα


Ο όρος αδρεναλίνοπρέζα  υφίσταται στην δική "μας" ελληνική  γλώσσα  αφορά κάτι πραγματικά διαφορετικό. Είναι για εσένα που ξεκινάς με ένα ποδηλατάκι  με 4 ρόδες μεγαλώνοντας στα 4 σου χρόνια πας στις δύο ξεκινάς και ψάχνεις διεξόδους διαφυγής από την μάζα όχι γιατί είσαι αντικοινωνικός απλά είσαι αληθινά διαφορετικός.
Διαφέρεις στο σχολείο διαφέρεις στις παρέες κάθεσαι και κάτι σε τρώει κάτι σε πνίγει δεν μπορείς να συμμετέχεις σε ποδόσφαιρο συζητήσεις και μαζικά αθλητικά γεγονότα που σε απόπροσανατολίζούν απο την πραγματικότητα.
Ναι είσαι διαφορετική προσωπικότητα!, η καλύτερα θα αναφερόταν αληθινή προσωπικότητα λάμπεις θωρακίζοντας το εγώ σου από την είσπραξη αδρεναλίνης στο πίσω μέρος του εγκεφάλου κάνοντας ακραίο αθλητισμό ακόμα και σε ηλικίες που για τις ελληνικές "οθωμανικές" παλιομοδίτικες αντιλήψεις μοιάζουν ξεπερασμένες. Πόσο Αδρενιλοπρεζάκιας είσαι λοιπόν? αυτό που τελικά μετράει είναι η πίστη και αφοσίωση που δείχνεις πάνω σε ένα ακραίο άθλημα!
Άξιοι λοιπόν όλοι οι αδρεναλινοπρεζάκιδες που έπεσαν και ξανά σηκώθηκαν ποιο δυνατοί έχουν την αίγλη να ανατρέψουν έστω και μακροχρόνια την υπάρχων κατάσταση δίνοντας ένα αεράκι αισιοδοξίας σε τούτο το μικρό
μας χώρο.

Διατροφή vs Διαστροφή

 Το ελεύθερο αθλητικό πνεύμα πέραν της νοοτροπίας, όρεξης και διάθεσης που θέλει να έχει κάθε ένας από εμάς υπακούει σε τροφές που είτε θα πετάνε είτε κολυμπάνε! 
Τώρα... ότι φυτρώνει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ανεβάζοντας το ποιοτικά στην καθημερινή μας διατροφή, από το πόσο έχει δεχθεί επεξεργασία για την διόγκωσή του αυξάνοντας το κέρδος, φρούτα και λαχανικά εκτός εποχής
Το μόνο σίγουρο είναι πώς οι εταιρείες ταχυφαγίας χρησιμοποιώντας ζωικά λύπη, συντηρητικά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους για να αντέχουν τούτες οι τροφές, στο χρόνο για μεγάλο αρκετό διάστημα αποδίδοντας, τις ανάλογες απολαβές η ανθρώπινη υγεία τόσο των νέων όσο και λίγο μεγαλύτερων ανθρώπων, έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Είμαστε ότι τρώμε. Καλή όρεξη!!

Γιατί surf?

To surf είναι ένα άθλημα κατά κύριο λόγο που ανήκει στο παλαιότερο άθλημα παγκοσμίως σε ότι αφορά τον εναλλακτικό αθλητισμό που συσχετίζεται με σανίδες. Πρόκειται για ένα άθλημα που αποκτά ολοένα και περισσότερους λάτρεις μιας και το συναίσθημα, που σου προσφέρει την ώρα που ιππεύεις ένα κύμα αναγνωρίζεται μόνον εάν το έχεις γευτεί. Το surf απευθύνεται χωρίς περιορισμούς σε όλες τις ηλικίες και ανθρώπους που αναζητούν το συνδυασμό μεταξύ αθλητισμού και γαλήνης. Στην επικράτεια της χώρας μας υπάρχουν αρκετές παραλίες που μπορεί να συναντήσει κανείς καλό κύμα αρκεί να μπορεί να αναγνωρίσει και διασταυρώσει τα δελτία καιρού. Για όσους σκοπεύουν να κάνουν πρώτη φορά surf  θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα από τα ποιο τεχνικά και δύσκολα αθλήματα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν δύναται η δυνατότητα εκμάθησης σε διάφορες ασφαλείς παραλίες τις χώρας μας από γνώστες του αθλήματος. Όσοι το σκέφτεστε να κάνετε το πρώτο σας βήμα μην διστάσετε να το επιχειρήσετε μιας και θα δείτε ένα νέο κόσμο να ανοίγεται μπροστά σας που ούτε που το φανταζόσασταν. Καλή διασκέδαση!!! 
( Pic:livada/tinos)

Truelife Sports (τι είναι και ποιος ο σκοπός).


 Το Truelifesports είναι μία κοινωνική αθλητική ομάδα που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες και  σκοπό έχει την ισορροπημένη ασφαλή εκμάθηση, γνωστοποίηση και ανάπτυξη αθλημάτων  που συσχετίζονται άμεσα με εναλλακτικά αθλήματα. 
Τα εναλλακτικά αθλήματα εντός της επικράτειάς μας δεν είναι ευρέως γνωστά και αφορούν για την "ώρα" μία μικρή ομάδα του πληθυσμού που ασχολείται. Συγκεκριμένα αφορά την ορθή εκμάθηση του S.U.P, SNOWBOARD, SURF και άλλων αθλημάτων. 
Σκοπός του Truelifesports είναι η αναπτυσσόμενη τάση αυτών των αθλημάτων από νέες γυναίκες και μόνο αποκλειστικά, ενισχύοντας μία όμορφη εικόνα αθλητικού και νοητού πνεύματος, μεταξύ των οποίων ο ελεύθερος χρόνος θα μοιάζει ποιο διασκεδαστικός και πολύχρωμος, εκμεταλλευόμενοι διαδραστικά και με ασφάλεια τις δυνάμεις και μη της φύσης.
 Το μόνο που χρειάζεται κάθε μία από εσάς για να συμμετέχετε η απλά να δοκιμάσετε είναι απλά όρεξη, οτιδήποτε χρειάζεστε για διευκρίνηση η πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!