Blog Archive

Αδρεναλίνοπρέζα


Ο όρος αδρεναλίνοπρέζα  υφίσταται στην δική "μας" ελληνική  γλώσσα  αφορά κάτι πραγματικά διαφορετικό. Είναι για εσένα που ξεκινάς με ένα ποδηλατάκι  με 4 ρόδες μεγαλώνοντας στα 4 σου χρόνια πας στις δύο ξεκινάς και ψάχνεις διεξόδους διαφυγής από την μάζα όχι γιατί είσαι αντικοινωνικός απλά είσαι αληθινά διαφορετικός.
Διαφέρεις στο σχολείο διαφέρεις στις παρέες κάθεσαι και κάτι σε τρώει κάτι σε πνίγει δεν μπορείς να συμμετέχεις σε ποδόσφαιρο συζητήσεις και μαζικά αθλητικά γεγονότα που σε απόπροσανατολίζούν απο την πραγματικότητα.
Ναι είσαι διαφορετική προσωπικότητα!, η καλύτερα θα αναφερόταν αληθινή προσωπικότητα λάμπεις θωρακίζοντας το εγώ σου από την είσπραξη αδρεναλίνης στο πίσω μέρος του εγκεφάλου κάνοντας ακραίο αθλητισμό ακόμα και σε ηλικίες που για τις ελληνικές "οθωμανικές" παλιομοδίτικες αντιλήψεις μοιάζουν ξεπερασμένες. Πόσο Αδρενιλοπρεζάκιας είσαι λοιπόν? αυτό που τελικά μετράει είναι η πίστη και αφοσίωση που δείχνεις πάνω σε ένα ακραίο άθλημα!
Άξιοι λοιπόν όλοι οι αδρεναλινοπρεζάκιδες που έπεσαν και ξανά σηκώθηκαν ποιο δυνατοί έχουν την αίγλη να ανατρέψουν έστω και μακροχρόνια την υπάρχων κατάσταση δίνοντας ένα αεράκι αισιοδοξίας σε τούτο το μικρό
μας χώρο.