Blog Archive

Personality


Μία από τις μεγαλύτερες αγάπες μου όλα αυτά τα χρόνια είναι το bmx ένα αθλημα πραγματικά για γερά κόκαλα και νεύρα, όχι για τι σου προσφέρει το τέλειο ενδυναμωμένο μυικό σύστημα και σ φέρνει σε απόλυτη αρμονία με την φύση και την κουλτούρα των x games αλλά η στιγμές και το feeling όπου είναι ικανό να σου προσφέρει  είναι παραπάνω απο αξιοζήλευτο! Όσα χρόνια και αν πέρασαν και ποτέ δεν έγινε μια πραγματικά ουσιώδη κίνηση για την εξέλιξη του αθλήματος απο δημόσιους φορείς (πάνω στην κατηγορία dirt bike) παρα αποτυχημένες προσπάθειές για την είσπραξη κονδυλίων από τοπικούς άρχοντες της επικράτειας της χώρας μας. Μέτα τον Χολαργό και την Φιλοθέη  (που τόσο αγαπούσα, α ρε Βαγγέλη). Ευτυχώς ξεσηκώθηκαν τα τελευταία χρόνια τα αδέρφια Γιάννης και Παναγιώτης Μανάρας  για να δείξουν ότι το ποδήλατο δεν έχει πεθάνει στην Ελλάδα. Και αυτό αποδεικνέιεται καθημερινά όχι μόνο για το δικό τους επίπεδο που ανταγωνίζεται Ευρωπαίους riders αλλά και για την εξέλιξη κοντινών φίλων τους
 Greek rider : tasos kosmatopoulos



1)Dirt spot? not many dirt spots! Τα δυο αγαπημενα μου είναι τα άλματα στον Αγ.Στεφανο που έχω φτιάξει mazi με τους φίλους μου και  το BOGIATILAND!
 2) Best trick? δεν υπαρχει καλύτερο feeling απο ένα ψηλό dialed 360 σε ενα double jump! meta erxontai ta variations! Favourite tha pw 360 one footed table!
3)Best food? mc donalds mono! haha. oxi entaksi prosexw na trww kalo fagito apo kathares kouzines!
 5)Water or coce? Water
6) cute or bitch W? Only if they are too cute.
 7) worst moment? sigoura stigmes traumatismou. To perasmeno genari , sti thesaloniki ena poly xazo pesimo kai 3ου βαθμου διαστρεμα= 6 μηνες εκτός. δυσάρεστη περίοδος!
 (ευχαριστούμε πολύ το Τάσο για το παρόν υλικό καθώς επίσης και για το mini interview )