Blog Archive

Snowboard Park/Πρόταση.


Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων έχει το μοναδικό πάρκο στην Ελλάδα  που κάνει ευτυχισμένους όσους αγαπάνε το Freestyle τόσο με το  πάρκο όσο και με τις οργανωμένες υπηρεσίες που παρέχει στο κοινό καθώς και με τις καθημερινά ΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΕΣ.
Η πρόταση που τίθεται από την αληθινή ζωή προς τα παιδιά που συντηρούν και το πάρκο έχει ως εξ εις : λόγω δυσανάλογης κλίσης στα landings, το πρώτο και δεύτερο άλμα θα πρέπει να τραβηχτούν προς τα πίσω τουλάχιστον 2 μέτρα από την είδη υπάρχουσα θέση καθώς η προσγείωση δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει καθόλου κραδασμό κάτι που συμβαίνει τώρα, έπειτα από κάθε run. Η προσπάθεια και η ροή είναι άξια συγχαρητηρίων και για τα τέσσερα παιδιά που το συντηρούν καθημερινά!!
 Εάν το flow  διατηρηθεί για κάθε line και δεν έχει κραδασμό θα κρατήσει στο ακέραιο όλου τους riders μέχρι το τέλος της σεζόν αλώβητους.
Οι κινήσεις είναι αρκετά απλές το κενό μεγαλώνει (gap) to airtime διαρκεί περισσότερο και τα tricks γίνονται ποιο καθαρά, με την προϋπόθεση το transition του άλματος να είναι ανάλογο της προσγείωσης. we love kalavryta.