Blog Archive

Οικονομική κρίση τέλος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών, επιτέλους οι έλληνες  πολίτες θα γνωρίζουν πότε είναι η ημερομηνία λήξης  αυτής της μακροχρόνιας οικονομική κρίσης που μας ταλαιπωρεί τα τελευταία έξι χρόνια.


Έτσι λοιπόν το δελτίο τύπου του Υπουργείου υγείας και όχι οικονομικών (πλέον) ενημερώνει πως έπειτα από τυχαία συνάντηση του κυρίου Στουρνάρα με Εβραίο τεχνοκράτη, σε κυκλαδίτικο γνωστό νησί, συναντήθηκαν και συζήτησαν το θέμα που έχει πλήξει όλη την Ευρώπη με ομφάλιο λώρο την επικράτεια της χώρας μας. Αφού λοιπόν ο κύριος Στουρνάρας  έξυπνα και διπλωματικά παρέσυρε σε κοσμοπολίτικη ελληνική ταβέρνα τον Κο Ρουμπίνι, κατανάλωσαν μεσογειακούς μεζέδες με κυρίως πιάτα τσιπούρες ελευθέρας βοσκής σε συνδυασμό με λευκό οίνο, ξεκίνησε ένας μαραθώνιος ενημέρωσης από πλευράς του γνωστού Εβραίου τεχνοκράτη, προς τον δικό μας  έλληνα  διπλωμάτη λέγοντας  επιγραμματικά ότι ο κάθε φορολογούμενος πολίτης να κόψει τις τάσεις αυτοκτονίας και καρδιακών επεισοδίων η ακόμα καλύτερα απαγορεύονται οι θάνατοι.
Σημείωσε πως οι έλληνες δεν χρειάζεται να ανησυχούν μιας και έχουμε υποχείριο τις αμερικάνικες χρηματιστηριακές αγορές επηρεάζοντας τις δανειακές συναλλαγές για αυξομείωση των επιτοκίων σε εκείνο το βαθμό που θα είναι ικανός για να αρχίσουμε να χορεύουμε με την κυρία Μέρκελ Αγγελική τα παπάκια στην σειρά χωρίς λογοκρισία από διάφορους επιτήδειους αδαείς δημοσιογράφους σε όλο το μήκος και πλάτος της χώρας σας. Ο Κος Ρουμπίνι τοποθετήθηκε λέγοντας  αισθάνομαι πώς αυτή η στιγμή κοντοζυγώνει μιας και είδη κλείνουμε αλλεπάλληλες συμφωνίες με τους έλληνες ηγέτες σας για μαζικές αγορές μικρών νήσων, επιδιώκοντας την καταπάτηση κάθε γης αγοράζοντας από μικρό-ακίνητα έως και μεγάλες εκτάσεις αφού πλέον  έχουμε δρομολογήσει να φτάσει στο 85% της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων η φορολόγηση.

Αυτό θα συμβεί τόσο για νέες κατοικίες όσο και για κάθε αγρόκτημα που θα περιέχει ακόμα και κάκτους μέσα. Εφόσον συνεχιστεί η παρόν τροχιά διαχείρισης συμφωνιών με τα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης έως τέλος Δεκεμβρίου του 2013 τα πάντα γύρο από τον ελληνικό αέρα θα μοιάζουν ποιο ευάερα , αναζωογονώντας την ποιότητα της ζωής των Ελλήνων, μιας  και ο πληθωρισμός θα σταθεροποιηθεί με τάση κάμψης των τιμών, κάτι που θα φέρει τέλος σε όλο αυτό τον εφιάλτη που ζείτε το τελευταίο χρονικό διάστημα.